Renovatie slaapzalen - aug. 2019

Wij willen uw hulp vragen voor een speciaal project.

 

De slaapzalen in Salatiga zijn dringend aan renovatie toe. Het gebouw van de huidige slaapzalen is gebouwd in 1991 en is nu 28 jaar oud. Als daar
niet het nodige onderhoud aan gepleegd wordt in verband met het ontbreken van de benodigde middelen ziet het er dus zo uit als op onderstaande foto’s.
De kinderen die hier overnachten kunnen door de week niet naar huis door de grote afstand. En wekelijks overnachten hier dan 18 kinderen plus de begeleiding in deze erbarmelijke toestand. Ze moeten slapen in een gebouw waarvan het dak gedeeltelijk kapot is, een groot gedeelte van de ramen gebroken zijn of niet meer geopend kunnen worden. De huidige situatie is niet veilig voor de kinderen en dringende hulp dient hier geboden te worden!
Wij hopen met uw steun hier de middelen te kunnen bieden waarbij de slaapzalen gerenoveerd kunnen worden en de kinderen weer mogen genieten

van een veilige en goede nachtrust. Mogen wij hiervoor rekenen op uw steun?

 

U kunt hiervoor uw bijdrage overmaken naar: NL35INGB0000084653 onder vermelding van renovatie slaapzalen. Namens de kinderen: hartelijk dank!

 

Nieuwsbrieven

Ieder kwartaal komt er een nieuwsbrief van Salatiga Zending uit. U vindt hier de laatste nieuwsbrieven.

Download
Nieuwsbrief 4 - 2019 Salatiga Zending
Salatiga zending nieuwsbrief 2019-12.pdf
Adobe Acrobat document 2.3 MB
Download
Nieuwsbrief 3 - 2019 Salatiga Zending
SalatigaZending_Nieuwsbrief-2019-09.pdf
Adobe Acrobat document 934.9 KB
Download
Nieuwsbrief 2 - 2019 Salatiga Zending
SalatigaZending_Nieuwsbrief-2019-03.pdf
Adobe Acrobat document 1.6 MB